Subaru wrx sti front lip

SUBARU WRX STI POLYURETHANE CS STYLE .....

Hier een uitleg voor het monteren van een front lip. Je hebt nodig een boormachine met boortje 10 en 6, kruiskop, een platte schroevendraaier en sleutel 10. Ik heb een lijmklem gebruikt om de lip vast te zetten zodat je makkelijker een gaatje kan boren.
Ik heb mijn lip uit de US en dan wordt hij redelijk opgevouwen verstuurd Materiaal is PU (Polyurethaan)anders gaat het niet. Haal hem uit de verpakking en laat hem eerst even terug in zijn vorm komen.
Haal eerst de 4 plastic pluggen uit de onderkant van de bumper. Deze niet weggooien, want ze worden weer terug gezet samen met de front lip. Echter de gaten zijn te klein en zal je op moeten boren tot 10mm.
De twee gaten naast de pluggen zijn voor de boutjes welke meegeleverd worden. Zet de lip eerst in het midden van de bumper vast met bout, ring en moer. Niet vastdraaien zodat je wat afstel mogelijkheid hebt.
zet nu de zijkanten vast met de boutjes en de pluggen. 2 gaatjes naast het midden moeten geboord worden. Neem hiervoor een 6mm boor. Ik heb een lijmklem gebruikt om de bumper lip goed op de bumper te plaatsen zodat het boren nauwkeuriger kan. Ook hier kunnen de boutjes in. Als de lip goed zit kun je het geheel vastzetten met een kruiskop schroevendraaier en sleutel 10Het resultaat

Gepost door Charles Back

CS STYLE FRONT LIP MONTEREN.....

Geef je mening.....
Naam:


Inhoud: