Verjaardag van Jesse 22 februari 2009

WEDEROM EEN GROOT AANTAL SUBARU'S

Wederom een druk bezochte verjaardag met wel 80 Subaru's. Het is echt genieten voor onze Jesse om dit elk jaar weer mee temaken. Het begint s'morgens al als we aankomen in Spijkenisse waar Jesse woont. De buren zullen wel weer denken daar zijn ze weer. Dit keer waren het er maar 5 die de familie kwam ophalen. Eerst nog ff een bakkie doen, beetje bijkletsen en zien hoe zenuwachtig iedereen weer is. Nou dan snel maar instappen en richting Subaru Herrewijnen. Daar werden we al opgewacht en konden we de sub's netjes parkeren. En toen was het wachten op de andere auto's. en ja hoor Jesse had zijn plek weer gevonden. Eindelijk daar kwamen ze dan. Heerlijk dat geknal en gebrul van de boxers. Jesse geniet vollop ieder jaar weer. Ik heb een paar foto's geschoten dus kijk snel en tot volgend jaar Jesse!!!

Gepost door Charles klik voor foto's 23 februari 2009.


Coen's/SCN Supermeet 09 november 2008

RECORD AANTAL SUBARU'S

Een supermeet wilde Coen, op het forum beter bekend als Styx, volgend jaar proberen en dan zorgen voor een record aantal subaru's bij elkaar. De proefmeeting werd al een record van 360 Subaru's bij elkaar. De dag begon vroeg lekker een ontbijtje en toen richting de snelweg geaan. hier heb ik Snelle ED gebeld en vbroeg hem of de trein al ging rijden. Overal in nederland zijn er treintjes met subaru naar "de Meern" gereden. Ook het treintje van Noord holland. Deze trein kwam langs de afslag van Vinkenveen en daar heb ik een klein filmpje gemaakt van al het geweld wat voorbij kwam. Hierna ben ik er achteraan gereden en kon ik bij de afrit aansluiten. Aangekomen op het terrein zag het er al druk uit en zag dat de kleuren allemaal door elkaar stonden. Uiteindelijk met Rene de auto's gepakt en deze naar het andere terrein gereden waar ze redelijk op kleur gezet konden worden. Het werd er zo snel druk dat ook dit niet geheel geslaagd was, maar uiteindelijk veel blauwe subs bijelkaar. Al met al een hele leuke meet en weer veel mensen gesproken. Volgend jaar tijd voor de echte supermeet en dat gaat zeker slagen net als deze keer.

Gepost door Charles klik voor foto's 9 november 2008.


Minirit Noordholland 21 juni 2008

TOERRIT "NOORD-HOLLAND"

Na een lange periode geen rit gereden te hebben. Hier dan weer een verslag van de minirit in noordholland. Vlakbij starten dus ik hoefde er niet vroeg uit. Dit maal was de navigator mijn jongste dochter Chelsey. Rond 11:45 zijn we naar Purmerend vertrokken en daar stonden al wat subbies te wachten. Na wat rond gekeken te hebben en verschillende gesproken, zijn we aan de rit begonnen. Een hele mooie rit over dijken voorzien van vele mooie bochten. Een zeer geslaagde rit en zeker voor herhaling vatbaar. Zie foto's

Gepost door Charles klik voor foto's 21 juni 2008.


Horloge meeting 25 november 2007

HORLOGEMEET "DE MEERN"

Deze meeting hadden we om de bestelde horloge welke ik gemaakt heb uit te delen. Rond 11:00 uur afgesproken en al gauw kwamen de eerste al het parkeer terrein oprijden. een leuke korte meet en Sinterklaas was ook nog even aanwezig.

Gepost door Charles klik voor foto's 25 november 2007.


SCN - ZHZ Zebrarit 17 november 2007

EEN ZEER MOOIE RIT DOOR ZEELAND

Dit keer zijn we van start gegaan bij autobedrijf Gertjan v/d Velde. De rit ging langs diverse kenmerkende eigenschappen van deze regioís zoals dijken, kleine gehuchten, molens, bruggen, water en vergezichten. We hebben ongeveer 200 km gereden en de 1st stop was gepland na 85 km bij een restaurantje aan het water daar waar de weg ophield te bestaan.... Hier hebben van van een overheerlijke lunch genoten voor redelijke prijs. Tevens konden we even de benen strekken. We eindigen de rit weer op een mooie locatie om nog te kunnen nabuurten.

Gepost door Charles klik voor foto's 18 november 2007.


Opnames opdebon 18 september 2007

FILM OPNAMES MER JORINDE MOLL

Op 18 september 2007 ben ik samen met Dick555 naar de opnames geweest van het nieuwe programma "OpdeBon". De opnames waren in Diemen-noord. Na een tijdje kwam ook Jorinde en de rest van de productie. Hierna is Jorinde naar binnen gegaan en heeft een interview afgegeven. Na een uur (wij zaten lekker buiten met Maarten over het programma te praten) kwam Jorinde weer naar buiten waar de opnames van onze sub's begonnen. Al met al een hele leuke dag met weer een ervaring rijker... Ben echt benieuwd wat er op tv te zien zal zijn. Volgens Maarten moet het een mooi programma zijn waarin Olaf Mol de aftrap mag doen.

Gepost door Charles klik voor foto's 18 september 2007.


SCN - Voorjaarsrit 21 april 2007

HET VERSLAG VAN DEZE RIT

Dit keer rijden we door het mooie Noord-Holland. De tocht zal ongeveer 250 km zijn en zal langs de mooiste plekjes van Noord-Holland gaan. We starten dit jaar in West-Beemster waar de 6 sterren dealer Automobielbedrijf Tuijp B.V. zit. Ook dit jaar hebben we weer 2 stops tussen gepland. 1 voor een praatje pot en 1 voor de lunch.

Gepost door Charles klik voor foto's 23 april 2007.


SCN - Flevorit 11 maart 2006

HET VERSLAG VAN DEZE RIT

Een heerlijk ontspannen toertocht over de veelal rechte en mooie overzichtelijke polderwegen door Flevoland en de Noord-oostpolder. Sí middags zijn uiteraard ook een aantal lekkere bochtige dijkweggetjes in het parcours opgenomen. Een toerrit over 230km, die vanwege de relatief vlotte polderwegen makkelijk te doen is.

Gepost door Charles klik voor foto's 12 maart 2007.


SCN - najaarsrit 12 november 2005

HET VERSLAG VAN DEZE RIT

De tocht is +/- 150 km lang en zal tussen half 11 en 11 uur van start gaan. Deze zal u leiden door het groene hart van Nederland. U rijd zowel op smalle als op provenciale wegen en jawel er zit ook een stukje autobaan tussen. Er zijn in de tocht 2 stops op genomen.1 om de benen te strekken en 1 voor de lunch. Wij hopen dat we jullie allemaal mogen begroeten op 12 november in Aalsmeer.

Gepost door Charles klik voor foto's 6 november 2007.