Helder mist achterlicht

MONTEREN VAN EEN HELDER MIST ACHTERLICHT.....

Hier een uitleg voor het monteren van een helder mist achterlicht.
Wat heb je allemaal nodig voor materialen:
Voor de Impreza WRX STI MY08 nr 84912FG071 (genuine Subaru)
dopsleutel 8.
Lamp T20 21W 12V (Chrome coated red)of maak je standaard lamp rood met hitte bestendige lak.
Eerst haal je het plastic van de binnenkant van de klep los. Dit zit geklikt en kun je met beleid lostrekken. voor het gemak heb ik de hele klep los gehaald, maar ik denk dat alleen het gedeelte waar de unit achter zit voldoende is.
Nu kun je de unit los halen. Draai de 3 moeren met een dopsleutel 8 eraf. (zie rood omcirkelt). Er zitten 2 plastic ringetjes op de buitenste 2 zorg dat je deze niet kwijt raakt! Trek nu voorzichtig de unit eruit. Let op! aan de binnenzijde (geel) van de klep zit de unit vastgeklikt. je zal daar iets meer kracht moeten geven.
Haal het rubber van de oude af en doe dit uiteraard op de nieuwe.
Nu kun je de nieuwe unit monteren en zet de moeren incl de 2 ringetjes weer vast. Zorg er wel voor dat je een speciaal bolletje hebt. Of je maakt hem rood met een lakstift speciaal voor lampjes of je koopt chrome coated lampje die rood zijn. Ik heb voor de laatste gekozen zie foto. als dit klaar is kun je de plastic kappen weer monteren en uiteraard even testen of het lampje werkt.
Het resultaat.
Rechten: Deze beschrijving heb ik gemaakt als hulp. Hieraan kunnen geen rechten en/of aansprakkelijkheid ontrokken worden!!

Gepost door Charles Back

HELDER MIST ACHTERLICHT MONTEREN.....

Geef je mening.....
Naam:


Inhoud: