Inbouw D1 spec Quick-Release

EEN KORTE UITLEG VAN HET INBOUWEN VAN EEN D1 SPEC QUICK-RELEASE....

Hier de bestelling die binnen gekomen is gekocht bij RBCartuning...
Alles uitgepakt en dan kun je zien dat er aansluitdraaden zijn en contactringen. deze dienen voor de claxon welke in je stuur zit natuurlijk.
Op deze foto zie je dat het stuur eraf gehaald is en de draden van de claxon los hangen....
Sluit het eerste gedeelte van de quick-release aan op de kabel van de claxon die uit het stuurkolom hangt. De andere kant komt aan de bijgeleverde contactring die op het stuurkolom gemonteerd wordt samen met het eerste gedeelte van de quick-release
Hier een foto van het eerste gedeelte van de quick-release gemonteerd op het stuurkolom....
Klik het tweede gedeelte op het eerste gedeelte dmv een borgpen aan de zijkant in te drukken en de rode klem naar boven in te drukken. hierna kun je het bovenste gedeelte op het onderste gedeelte drukken en als hij goed in de kogels valt (kan maar op 1 manier) dan klikt de rode ring weer terug en zit het tweede gedeelte vast.
Sluit nu de draden aan en monteer het stuur op de tweede ring. Gebruik hiervoor de originele boutje waar het stuur mee vast zat. Het kan zijn dat je een tweede vul ring niet nodig hebt. deze wordt gebruikt voor ander mekr auto's
Het resultaat!!
Rechten: Deze beschrijving heb ik gemaakt als hulp. Hieraan kunnen geen rechten en/of aansprakkelijkheid ontrokken worden!!

Gepost door Charles Back

EEN KORTE UITLEG VAN HET INBOUWEN VAN EEN D1 SPEC QUICK-RELEASE....

Geef je mening.....
Naam:


Inhoud: