MY03 STI Scoop

Ik heb een groepsaankoop gedaan voor MY03 scoops....

Op het SCN forum, het forum voor Subaru liefhebbers, heb ik een het idee gehad om een groepsaankoop te starten voor een hogere scoop. Ik heb contact gezocht met Lynx Cardesign en hem gevraagd wat de mogelijkheden waren. Ik kreeg vam Raymond een mooie prijs aangeboden wanneer ik er 10 zou afnemen. Na een paar dagen de groepsaankoop op het forum gezet te hebben zaten we al op de 10 stuks en heb ik de bestelling geplaatst.
Spuiten van de scoops heb ik bij een forumlid gedaan en hij had een schadebedrijf in Den Haag. In hoofddorp heb ik afgesproken om de scoops af te geven en na een goed weekje kwamen de scoop weer terug. Deze heb ik ook weer opegehaald in Hoofddorp. Normaal had ik er wel een afhaal meeting van gemaakt maar doordat er maar 10 waren en toch wel door het hele land heb ik besloten ze op te sturen. Het was een leuke groepsaankoop en de foto's spreken voorzich...
De laatste foto... mijn sub met de MY03 sti scoop. Voor mij persoonlijk een mooie hoogte en een strak uiterlijk vooral met de lijn halverwege. Het geheel lijkt nu vloeiend over te lopen.

Gepost door Charles Back