Subaru wrx sti wind visor

SUBARU WRX STI original Door Visor .....

Hier een uitleg voor het monteren van wind visor. Je hebt nodig: Wind visor onderdeel nummer E3610FG000. Let op verschilt per model impreza. Dit is voor een hatch model een doekje, reiniger (geen thinner, aceton etc.) droog en warm weer (20 a 25 graden) eventueel handschooentjes
Er zit in de doos een aantal clipjes (8 stuks totaal) 2 kleine en 6 grote op de voorste visor komen 1 grote en 1 kleine clip zie bijgeleverde tekening en foto. deze clipjes kun je gemakkelijk op de nokjes klikken. je hoort ook dat ze vast geklikt worden. zorg ervoor dat ze haaks staan.
Maak eerst de 4 raamlijsten schoon met reiniger en een doekje. ik heb wat wasbenzine genomen. Alcohol is ook prima geschikt. echter geen thinner, aceton of ander agressief schoonmaakmiddel. vervolgens trek je het raamrubber er voorzichtig uit tot in de hoeken. je zal zien dat het hoekje ook mee eruit gaat.
<
Neem de eerste visor en maak bij de hoekjes een klein stukje van de plakstrip vrij zie foto zodat je straks de folie ertussenuit kan trekken als de visor gemonteerd wordt.
Plaats de visor aan de voorkant zonder tussenruimte, dus strak tegen de spiegelunit aan. bovenrand dient 4 mm vrij te zijn en de achterzijde 5 mm. bij de achterste visor is ook een ruimte van 4mm aan bovenzijde en 5 mm aan de voorkant. hierna kun je de visors even opwarmen en mag je 24uur niet wassen.Het resultaat

Gepost door Charles Back

WIND VISOR MONTEREN.....

Geef je mening.....
Naam:


Inhoud: